HTML

Keményebb keverék

Minden, amit a Forma 1-ről gondolok. Struktúra, logika és rendszer nélkül.

Friss topikok

  • : Na, blogmotor megviccelt, szóval azt akartam mondani, hogy más csapatoknál ez a teljesítmény, amit... (2010.04.18. 20:34) Ferrari bungee jump - a kötelet odakötötte valaki, gyerekek?
  • frontember76: @v.r.a.i.k.k.i: én remek pilótának tartom, és nagyot nőtt a szememben az elmúlt években, de össz... (2010.03.30. 22:48) ausztrál rákkendroll
  • raikkicsávó: Gratulálok az írásodhoz ! Jók a meglátásaid! Az FIA olyan ismerősen működik: fejetlenség,kiskapuk... (2010.03.22. 09:22) FIA - már megint mi ez az egész?
  • tfefe: Szia Fronti! A lényeggel egyet értek. Én is azok közé tartozom, akik szerint várni kell még mit h... (2010.03.17. 17:41) Recept dögunalom ellen
  • Hugo Stiglitz: USF1 hivatalosan is bedobta a törülközőt... (lásd autosporton), gondoltam megemlítem Amúgy nagyon... (2010.03.02. 23:02) Új csapatok - ez valami vicc?

2009.11.20. 10:54 frontember76

Reménysugár???

Lehiggadtam a Kimi bejelentése okozta mély melankólia után, és elkezdtem gondolkodni. Összeszedtem fejben néhány dolgot, amit tényként kezelek (vagy azért, mert a sajtóorgánumok közül a jelentősebbek annak kezelik, vagy azért, mert túl régóta nézem a cirkuszt, és bizonyos dolgok, összefüggések már tényként kezelhetők), meg azokat is összeszedtem, amik inkább összeesküvés-szagúak, de most eljátszanék a lehetőséggel. Mégiscsak Kimiről van szó. Nem azért csinálom, hogy magamnak, meg nektek srácok hamis kapaszkodót adjak, meg áltassam magunkat, hogy Kimi mégsem koccol le az F1-ből, hanem valahogy a kurva nagy médiakatyvaszból, elcsípett nyilatkozatokból szedjük már össze (basszameg), hogy mit is tudunk, és hogy most akkor mivan?!?!

1. Talán ami a legvilágosabbnak látszik számomra, az az, hogy a Ferrari pöcc után Kimi TÉNYLEG csak a McLarenben gondolkodott, tényleg csak velük vették fel a kapcsolatot, úgy tűnik minden Kimi és minden Robertson nyilatkozatból, hogy más egyszerűen fel sem merült.

2. Fry és Brawn nyilatkozataiból úgy látom, hogy ezek tényleg meg vannak döbbenve és/vagy sértődve azon, hogy Button lelépett.

3. Haug korábban azt nyilatkozta (még McLaren színekben), hogy egyáltalán nem olyan biztos ez a Kimi-McLaren dolog.

Ezen biztosnak tűnő értesülések birtokában tegyük fel az idegesítő kérdéseket:

 - hogy a tökömbe állapodott meg Buttonnal fél nap alatt a McLaren, miután Kimivel nem sikerült? Ugyebár nyilvánvalóan sokkal korábban meg kellett kezdeni a tárgyalásokat Jensonnal. Mi van, ha nem is az a sorrend, amiről beszélnek, hogy Kimivel kezdték, vele nem sikerült, aztán jött Button? Mi van, ha AZÉRT NEM SIKERÜLT megállapodni a McLarennel, mert Button szerződése már készen volt? Mert egyszerűen őt akarták jobban?

- Ugye mindenki arról ugat, hogy Kimi túl sok pénzt akart. Még Ross Brawn is nyilatkozta, hogy Kimi megfizethetetlen. Erre kiderül, hogy Buttonnak kb annyi pénzt ad a McLaren, mint Kiminek ajánlottak. Ráadásul kiderül, hogy Fry sokkal többet ajánlott Buttonnak, mégis aláírt a McLarenhez. Most akkor a Mercedes GP számára Kimi ugye mégsem elérhetetlen anyagilag, ugye jól számolom?

- Adott egy konstruktőri világbajnok csapat, akinek 75%át megvásárolja az autóversenyzés egyik legpatinásabb cége. Vajon megengedhetik-e maguknak, hogy 2 olyan pilótával induljanak, akik még futamot sem nyertek, miközben van 4 világbajnok a mezőnyben, az egyik SZERZŐDÉS NÉLKÜL??? Vajon ez megengedhető-e logikus, tiszta fejjel? Vajon fontos ennyire a "német csapat" melléduma, amikor a csapat 25%-os tulajdonosa és csapatvezetője pl angol?

- Vajon végiggondolta-e Kimi, hogy milyen lesz a Brawn Hauggal és a Mercedessel? Egyáltalán törődött ezzel a felvásárlás dologgal, vagy szokása szerint szart rá, ezért most döbben meg, hogy ez a csapat itt mennyire erős is lesz voltaképpen? Eszébe jutott-e vajon, hogy a világbajnok csapat képes-e világbajnok autót építeni? Eszébe jutott-e, hogy itt most az alakul ki, hogy a legzseniálisabb koponya a legmegbízhatóbb technikával köt tartós házasságot... Mi hiányzott Kiminek az elmúlt 2 csapatánál ahhoz, hogy sorozatos világbajnoki címeket nyerjen?

- Mennyire lehet mostanra Kimi ideges a Ferrarira és a McLarenre, hogy mindkettő egy másik világbajnok miatt dobta őt egy szponzor utasítására (Santander, illetve Vodafone)??

- Mennyire lehet ideges Ross Brawn, hogy a pilóta, akinek adott egy utolsó esély, élete lehetőségét, az kihasználva azt azon nyomban lelépett, és ezzel legalábbis kényelmetlenséget okozott neki?

- Mennyi idő alatt ismeri fel ez a 2 zseniális ember (mármint Ross és Kimi), hogy mindketten 10 éve figyelik a másik munkáját, mindig is nagyon tisztelték azt, és hogy higgadt, hideg profizmusukkal milyen hihetetlen csapattá tudnának lenni? Vajon észreveszik-e? Ugye észre?

- Vajon tudják-e már, hogy Rosberggel a "német" vonal is ki van elégítve, egy éhes, tehetséges, kurva gyors fiatal pilótával az oldalán Kimi nagyon is méltó ellenfele lehetne a Button-Hamilton, és az Alonso-Massa párosoknak?

-Vajon érzi-e Kimi a lelke legmélyén, hogy milyen az, amikor nincsen szerződése? Vajon miért nyilatkozza Robertson, hogy van még unfinished business (befejezetlen üzlet) Kimi számára a F1-ben?

- Végül Brawn ismét ászt tudna előhúzni a McLaren felé ebben kis adok-kapokban: Brawn elhúzza a Mercedest a McLarentől, amivel bizony alárúg wokingnak spiccel. Erre woking leszerződteti a friss világbajnokot, amivel Brawn ajtaja elé szarik. Erre Brawn szerződtethetné Kimit. Ami önmagában rex, lássuk be.

Túlságosan egybevágnak nekem ezek a dolgok, vagy csak látni akarom Kimi-rajongóként, hogy ez egy hatalmas lehetőség? És akkor nem beszélnék arról különösebben részletesen, hogy a technikailag mindig is élenjáró Brawn leül a 2010-es tervekkel egy asztalhoz Norbert Hauggal és Kimi Raikkönennel....Értitek ugye? A Mercedes csapat leül egy McLarenes információforrással, meg egy Ferraris adatbankkal egy kávé mellé...

Lehet, hogy csak bele akarom dumálni a forgatókönyvet a valóságba, de isten látja lelkemet, valami kurvára boldogan nézném végig ezt a filmet.

 

30 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kemenyebbkeverek.blog.hu/api/trackback/id/tr971539007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matthew Dekay 2009.11.20. 11:11:02

Szerintem Kimin múlik az egész. Mennyire ment el a kedve az egésztől, és ha nem ment el, képes-e olyan kompromisszumokra, amelyekre a Mclarennel nem, vagy amelyekre azelőtt kedvezőtlenként tekintett?

ven 2009.11.20. 11:19:14

szerintem is tök logikus volna.. Hülyeség lenne nem meglépni mind Kimi, mind Brawnék részéről...

már napok óta tűkön ülök, hogy mikor jelentenek már be valami hivatalosat. :)

Frizer 2009.11.20. 11:51:41

Hát, ilyen pilótakeringő még nem is volt szerintem. A legrafkósabb pr-es se mtudott volna ekkora felhajtást generálni a szezon befejezését követő holtidőszakban. A logikád, amivel a lehetőségeket végigvetted, és amit kiraktál belőle, nagyon okés. Egy dolgot hagytál ki belőle - azt, hogy a Brawnokat beérték az év végére a nagy riváisaik (McLaren, Red Bull) ,így nem feltétlen hülyeség Raikkonen agymenése, hogy a McLaren volt az egyetlen szóba jöhető.

Én is örülnék egy általad felvázolt happy endnek, de azt hiszem mégiscsak az lesz, hogy Raikkonen befejezte. Jövőre pedig már a jelenlegi befolyási potenciálja sem lesz a segítségére - noha most ugyebár ő a legbefolyásosabb pilóta. Ha nem indul 2010-ben, a szerepét át fogja venni pl. Hamilton, aki már az idén is próbálgatta a diplomatikás énjét.

Egyébként Button azzal is odaszart az ajtó elé Brawnéknál, hogy az elszerződésével automatikusan viszi magával az 1-es rajtszámot a McLarenhez.

frontember76 · http://kemenyebbkeverek.blog.hu/ 2009.11.20. 11:56:44

@Frizer: nekem viszont nagy kérdés, hogy miért érték be a Mekiék a Brawnt? a saját válaszom erre az, hogy mert pont annyira tolta Brawn 2009-et, hogy nyerjenek, minden más energiát már 2010-re fordított. És mivel az idei év után aztán már tényleg szemernyi kétségem nincs afelőle, hogy a csávó egy szuperzseni, szerintem a 2010-es kocsi is bitang lesz.

Ugyanakkor azt Kiminek is tudnia kell, hogy 100%-ban versenyképes kocsit soha senki nem tud majd ígérni neki. Viszont a Mercedes GP-nél jobb alapokkal és reményekkel kevesen indulnak neki a jövő évnek. Tehát Kiminek semmi oka attól tartani, hogy itt nem lesz versenyképes.

szilicium 2009.11.20. 12:01:42

Szia Gábor!

Olyan nagyon szeretném, azt amit leírtál, hogy szinte leírni is csak lábújjhegyen merem.

Sok dologot nem tudunk, de a legfontosabbat pláne nem.

Kimi mi a fenét akar igazán...
Ugyanis ahogy te is írtad, hajlandó-e lemondani a rally-ról egy kis DTM-zés kedvéért. Nem hiszem, hogy a Button ügy után a pénzen fog múlni, Kimi se fog renegeteget kérni (ill. Robertson-ék). Ebben az esetben nagyon megértem Vettel-t, nem tudom, hogy meddig engedhető ez meg, de lehet, hogy Robertson-ék nélkül már meglehetett volna vmi szerződésféle (persze megit csak ne mtudunk semmit se).

Talán csak egy dologban vagyok biztos!

Ha Kimster egy évre kiesik, többet vissza nem tud jönni élcsapathoz. Ezt már fejtegettem a formula-n.

Szóval, ha összejön a Mercedes szerződés, össze kéne röffenni páran, és beülni vhová páran...

Mit szólsz?

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2009.11.20. 12:34:35

Mit szólsz egy bannercseréhez, front? Nevem mellett található blogról van szó. A tiédet már kiraktam közös blogunk falára. :)

Lezuzius 2009.11.20. 12:36:22

A szokasos f1-es hirforrasok mellett itt egy nagyon jo angol blog/site, inkabb elemzesek, reagalasok a hirekre.

www.formula1blog.com/

A Button-McLaren ugyrol pl. azt fejtegetik, hogy a Brawn-Button targyalasok javan folytak (8millio+bonus), mikor a gyarlatogatas megtortent (igy akartak nyomast gyakorolni Button managerei a Brownra, hogy vannak meg erdeklodok a vilagbajon irant), erre a gyarlatogatasra viszont a Brawn bepipult es visszavonta az ajanlatot. Erre Button kenyszerpalyara kerult, igy lett meg relativ gyorsan az a szerzodes. Nem mellesleg igy a McLaren borsot tort a Mercedes orra ala, mert barmennyire is ugy tunik nem hiszem hogy olyan sima volt az a szakitas. Amugy sokan feltik Buttont, hogy hazai palyan nem tudjuk Hamiltont megverni, teljesen mas a vezetesi stilusuk, es auto fejlesztes/beallitasok teren a regi "sajat" pilota lesz a kedvezmenyezett (Alosnot jobb pilotanak tartjak es o sem tudta a Hamilton family-t legyurni)

Kimi es a managere interjukbol nem derul ki egyertelmuen miert nem tudtak megegyezni a McLarennel, de nem a penz tunt az elsodleges oknak (ralyzas+pr esemenyek). Bar most Kimi azt mondta, hogy szoros a mezony, egy jo pilota sokat hozhat egy csapatnak :)

Azert, hogy temanal maradjak, van ra nemi esely, hogy a Mercinel kot ki Kimi. En szurkolok ezert az biztos.

Azt a verziot is tobb helyen rebesgetik, hogy a Brawn mar reg a 2010es autora gyur, szoval van ra esely, hogy az is jo lesz, de persze erre ahogy irtatok is 100%garancia sosincs.

frontember76 · http://kemenyebbkeverek.blog.hu/ 2009.11.20. 13:09:32

@Dave985:

öregem, ha megmondod, hogyan kell csinálni, boldogan raklak ki, ahová csak tudlak. Viszont pontosan tudod, hogy matthülye vagyok ezekhez a technikai részekhez, tehát léccives úgy elmagyarázni, mint egy 6 évesnek :)

frontember76 · http://kemenyebbkeverek.blog.hu/ 2009.11.20. 13:10:22

@szilicium:

ha megvan a szerződés, boldogan csatlakozom mindenfajta közös örömhöz, ez a legnyilvánvalóbb!!

Csak meglegyen, a rohattéletbe :D

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2009.11.20. 13:11:30

@Lezuzius: "es auto fejlesztes/beallitasok teren a regi "sajat" pilota lesz a kedvezmenyezett (Alosnot jobb pilotanak tartjak es o sem tudta a Hamilton family-t legyurni)"

Csak az itt a gond, hogy jövő évre megengedhetetlen lesz olyan kissé túlkormányzott autót tervezni, amire Hamiltonnak fájna a foga. A gumihasználaton áll, vagy bukik minden a tankolás betiltásával. Márpedig ebben kétségkívül Button az erősebb.
Alonso pedig mindent megkapott 2007-ben, a fejlesztéseket szinte mindig ő próbálhatta ki előbb. Ritka nagy ökör volt a csapat, de a McLaren valóban összeengedte két versenyzőjét.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2009.11.20. 13:15:31

@frontember76: Azért ne kergess passiót, nekem is nehezen verték fejembe, mit kell tenni.:D
Szóval:
- kattints jobb oldalt az adminra, a szerkesztői részre kerülsz
- a bejegyzés fül mellett találod a "linkek" részt
- kattints az "új linkre"
- a bejegyzés tartalmához elég annyi, hogy Síparadicsom, URL-hez pedig a címet másolod be
- ment és kész

Silvermike-ét is rakd ki, sztem ő is megtette ezt.:)

silvermike.blog.hu/

pic-ard 2009.11.20. 13:50:59

Hello Mindenkinek!

Elég intenzíven követem a különböző nemzetközi médiákban a Kimivel kapcsolatos történéseket, de én zátonyra futottam.

Valami nagyon azt súgja, ő nem akar versenyezni az F1-ben. Olyan kijelentéseket tettek az utóbbi napokban, és olyan időzítéssel, ami arra enged következtetni, hogy folyamatosan kihátrálásban vannak.

Ha úgy nézzük a McLaren deklarálása eleve egy ilyen húzás volt, majd az egyetlen(?) lehetséges választottnak elfogadhatatlan feltételeket támasztani szintén nem túl rutinos húzás, s ilyen hibát Robertsonéktól el sem tudok képzelni.

Miután elkezdtek csöpögni a hírek Button McLarenes aláírásáról, ezzel párhuzamosan a média elkezdte - józan paraszti ésszel is jogosan - a Mercedesel kapcsolatba hozni Kimit.

Erre a management qrvagyors válasza az volt: sabbatical...
(nehogy ki kelljen hátrálni még egy szerződésből?)

Erre Steve Robertsont elkapta a makaói paddockban Jon Noble, az autosport.com újságírója és összehoztak egy villáminterjút, amiből csütörtök hajnaltól kb. délig mindenki legyártotta a saját kis cikkét - Brazíliában már aláírásról írtak, míg a nagyobb médiumok csak egyeztetésekről rebesgettek.

Dél utánra (Nov19) már kint is volt az F1.com-os interjú, melyben Kimi állítja, nem tárgyalt a Mercedes-el.

Egyszóval túl gyorsan jönnek a tagadások, kihátrálások. Itt van például a rally vonal. 2011-től nagy változások várhatók, s ha váltani akar, akkor arra az évre kell "rágyúrni". Ehhez 2010-ben már el kell kezdenie komolyabban versenyezni.

Egyszóval a kérdés szerintem nem az, hogy tárgyalnak-e/megegyeznek-e, hanem, hogy akarja-e az F1-et. Erre a kérdésre az előző postodban már válaszoltál...

pic-ard 2009.11.20. 14:02:02

Hadd hasadjak tudat és írjam le a másik gondolatom. :)

Tegnap érdekes nap volt. Általában próbálom megkeresni az f1 oldalak halmazában az eredeti cikket. Merthogy ilyen mindig van.

A MGP-s (Mercedes) felvetés Steve Robertsontól származott, aki ezt GMT 5 körül mondta JN-nek.

Állítom, hogy 19-én dél körül a Kimi Q&A interjú fejlécében az f1.com-on "Nov18" állt. Ez később Nov19 lett. Ha Nov19, akkor elképzelhető-e az, hogy egy dél körül megjelenő interjú aznap készült DÉLELŐTT KIMIVEL? Szerintem nem. 3-4 Lapin Kultától simán alszik 10-11-ig :)

Tegnapi napon a médiumok nagyjából az f1-live.com időrendjét követték:

1. Kimi kiszáll (szerda)
2. Kimi Mercedes? (forrás autosport)
3. Kimi nem tárgyal Brawn-al (f1.com)

Hivatkozva az előző bekezdésre, az utolsó kettő szerintem nem feltétlen van jó sorrendben és ha ez igaz, akkor lehet, hogy még ma is tárgyalnak, ugyanis az összes MGP-t tagadó hír a fenti sorrendre alapoz.

A másik kérdés, azon nyomban, éjszaka közepén, másik földrészről felhívják-e Kimit, hogy "hello Koma, kerestek az MGP-től". Szóval, ha Kimi interjúja Nov19, 12 óra előtt is készült, közel sem biztos, hogy tudta: tárgyalnak bezony!

Ugyan sok itt a ha, és az, hogy kedvelem a pilótát nem biztos, hogy a tisztánlátást erősíti :)

Talán mégis...

Iceblade 2009.11.20. 19:10:15

Hale Fronti!

Szerény véleményem az, hogy ha most Kimi nem szerződik le a Mercihez akkor sajnos nem maradt benne visszavágás egy csakazértis megmutatom nektek akik így elbántatok velem. Habár kivülről nem is mutatta nagyon szíven üthette az amit a Ferrari és a Meki művelt vele. A jégember jobban sebezhető mint hittük. De itt van a lehetőség őrültség lenne nem kihasználni egyszerüen logikátlan és őrültség nem élni vele, ha most nem szerződik le és soha nem lesz F1-es pilóta többé és sajnos dicstelnül vonul vissza kullogva a hátsó ajtón tehetségtelen versenyzők árnyékaként. Ez nem KIMI én nem ilyen emberért rajongtam, rajongok 2001-óta. Gyerünk ÁLLJ FEL és mutasd meg.

Kirani 2009.11.20. 23:00:34

Ez a pár nap - azzal a tudattal, hogy jövőre Kimi nem lesz a rajtrácson - valahogy kiölt belőlem minden józan észt, így részemről pillanatnyilag ott tartok, hogy baromira örülnék egy szerződésnek, tökmindegy, melyik csapathoz, hogyan és mikor írják alá, csak Kimi ott ülhessen egy forma-1-es versenyautóban jövőre, és sorra dörgölhesse a Ferrari és a McLaren orra alá a futamgyőzelmeit és az újabb világbajnoki címét. Ezek után külön örülnék a Mercinek, ahol ezekre esélye is lehet. Abszolút logikusnak tűnik, amit leírtatok, de egyet ne felejtsünk el: Kimiről van szó. Kimiről, aki utálja a versenyzés politikai részét (hiszen Front éppen ezt fejtegette szerdán), aki tényleg hitt abban, hogy összejöhet egy ülés a Mekinél, és valószínűleg sokkal-sokkal csalódottabb most, mint azt bárki várná a Jégembertől. Két volt csapata piszkált ki vele, csúnyán, hazugul és - valljuk be - elég rendesen. Hiszen a McLarenes szerződés Jensonnal tényleg nem jöhetett létre ennyi idő alatt, csak ha fű alatt tárgyaltak (Jenson korrektségére nem térek ki, leírtátok előttem), de nem hiszem, hogy Kiminek szóltak, hogy van más is a képben (arról sem szeretnék bővebben értekezni, hogy Hamilton papának mennyire van ebben benne a keze, de szerintem nagyon).
Kimi viszont tiszta ember, nem hiszem, hogy őt a bosszú fűti, ő versenyezni, győzni akar, és világbajnokságot nyerni. Valahol egy arculcsapás volt a ferraris szerződésbontás, aztán a McLaren váratlan lépése, és tőle mi sem áll távolabb, mint a visszavágás vágya. Szerintem inkább félreáll, csendben, ahogyan a vörösöktől is eljött, csalódottan és kissé értelenül, hiszen ezek a hátsóajtós megbeszélések és igazoláspolitikai csatározások nagyon távol állnak tőle. Ő már nem érzi jól magát ebben a cirkuszban, amióta megtudta, hogy a Ferrarinál (bármit is csinál) szerződést bontanak vele, és a Meki lépése után ez a csalódottság csak elmélyülhetett benne.

De legyen igazatok, mert most olyan vagyok, mint a fuldokló, egy vékony fűszálba is belekapaszkodom, ha van remény az F1-re, de most úgy érzem, nincs.

szilicium 2009.11.20. 23:16:14

Kirani 2009.11.20. 23:00:34

Sajnos teljesen egyetértek veled! :-(((((

Iceblade 2009.11.21. 00:19:55

Räikkönen-Mercedes GP: Közel a megegyezés, a finn hamarosan aláírhat F1 live.hu éjféli hír
Bocs az offért de nem bírom ki:)

frontember76 · http://kemenyebbkeverek.blog.hu/ 2009.11.21. 00:39:06

@Dave985: kiraktalak, Dave, mindössze 20 perc alatt rájöttem, mi az anyjáért nem jeleníti meg....:DDD

de kint van, kiteszem Silvermike-ot is...

frontember76 · http://kemenyebbkeverek.blog.hu/ 2009.11.21. 00:44:00

@Kirani: Hamilton papának lószarba sincs beleszólása, ezt sürgősen ne gondoljátok, gyerekek. Ez egy euro-milliárdos cégcsoport, globális érdekeltségekkel. A mezőnyben meg van Hamilton mellett még 2 világbajnok, aki elérhető. Hamilton papa egyre szürkébb lesz, ahogy Hamilton karrierje megy előre. Itt már lehullott az arangyermek üstökös-kezdés-csoda hipphopp érzése. Ő egy jó menedzser, ügyes apuka, nem több.

Kimi szereplését pedig kizárólag az étvágya határozza meg. Ha tényleg akar, most aztán előtte a pálya. Nincs melléduma, nincs akadályozás, nincs semmi. Nála jobbat nem találhatna a Mercedes GP, tehát ha most nincs szerződés, az miatta nincs, mostmár én is elfogadom.

Más dolgunk nincs, mint szüntelenül mantrázni, hogy:

SZERZŐGGYÉ LE!!!

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2009.11.21. 01:07:08

@frontember76: Köszi, bár hozzáteszem, nem csupán az én munkám van abban a blogban. Amúgy hajrá Kimi!;)

Kirani 2009.11.21. 09:09:59

@frontember76: Oké, logikusan végiggondolva teljesen igazad van Hamilton papa ügyében. Csak a tehetetlen dühömben, hogy Kimi mégsem megy a wokingiakhoz, csapkodtam szét egy kicsit, és ő is belekerült a szórásba.

Szóval innentől megy a mantra, felszólítom erre az összes Kimi-rajongó ismerősömet :-)

Lezuzius 2009.11.21. 12:09:48

@frontember76: olvastam mar par poenos elmekedest, hogy a ket papa hogy fog kinezni egymas mellett: Hami papa napszemuveg, kemeny tekintet, Button apuka pink ing, mellszorzet kivillan :)

Eszti88 2009.11.21. 12:23:33

Kedves Frontember!

Az indulás óta olvasom a blogodat, egészen véletlenül akadtam rá a linkre, és nagyon nem bántam meg!
Valahogy jó olvasni, és néha olyan összefüggésekre világítasz rá, ami eszembe sem jutna!
Nagyon szeretem a forma1et, mindíg is néztem, azaz vagy 12 éve... És Kimi rajongóként lesokkoltak a hét eseményei, és a visszavonulásra reagáló bejegyzésednél komolyan libabőrös lettem! Aztán elolvastam ezt, és most már reménykedem ezerrel!
Csak annyit szeretnék üzenni Neked, hogy imádok moziba járni, és meg szeretném nézni a filmedet :D És biztosra veszem, hogy nem csak én vagyok így ezzel!

Matthew Dekay 2009.11.21. 13:26:19

Mármint frontembernek milyen van?

Eszti88 2009.11.21. 14:11:42

@Matthew Dekay:

"Lehet, hogy csak bele akarom dumálni a forgatókönyvet a valóságba, de isten látja lelkemet, valami kurvára boldogan nézném végig ezt a filmet." Erre a mondatra szerettem volna célozni, de úgy látszik, nem voltam elég világos! Sorry

Kimike18 2009.11.22. 16:03:16

Én is csak remélni tudom, hogy marad a F1-be.
Valami hivatalos info jöhetne már.

Kimike18 2009.11.22. 16:03:53

Ja, és remek a blogod Frontember csak így tovább:D

Lezuzius 2009.11.23. 16:38:37

No, Rosberget bejelentettek.
Masik kocsiba hirlik Heidfelt, Shumi, Kimi.
süti beállítások módosítása